Over Lucie Jelsma

Ik ben in 1959 geboren. Mijn leven lang heb ik al veel belangstelling gehad voor het coachingsgedeelte in mijn werk. Ik werkte in de gezondheidszorg als begeleider en leidinggevende en binnen mijn eigen trainings – en coachingsbureau.

Momenteel ben ik als adviseur kwaliteitszorg verbonden aan een ROC. Ik werkte voorheen binnen een team voor volwassen onderwijs voor de opleiding van medewerker maatschappelijke zorg. Binnen dit werk coachte ik docenten en deelnemers, begeleidde ik intervisiegroepen en coachte ik deelnemers in de praktijk.

Ik heb mij gespecialiseerd in coaching, supervisie en intervisie. Ik ontwikkel en verzorg trainingen voor teamontwikkeling, communicatie, lesprogramma’s en workshops.

Opleidingen die ik volgde; PABO, HBO- inrichtingswerk, Hoger management, de master Begeleidingskunde aan de HAN te Nijmegen, de opleiding tot psychodynamisch therapeut en Voice Dialogue. Ik ben gecertificeerd trainer in de Jungiaanse typologie. 

Stijl van begeleiding

Je kunt mijn stijl van begeleiden kenmerken als krachtig, confronterend, doelgericht en resultaatgericht. Ik respecteer de kennis en het weten van de ander en ben ervan overtuigt dat alle kennis al in potentie aanwezig is bij de mensen die ik begeleid.

Het aanraken van de juiste snaar, het aanreiken van technieken en het bewust maken van inzichten zijn belangrijke aandachtsgebieden binnen coaching, supervisie en  training.

Tarieven

Relatiecoaching

€ 80,-

Per persoon, per bijeenkomst van ongeveer anderhalf uur

Individuele coaching

€ 90,-

Per uur

Supervisie (particulier)

€ 130,-

Per anderhalf uur

Voor het aanvragen van vergoedingen rondom supervisie en intervisie, kunt u overleggen of de begeleiding vergoed kan worden door uw werkgever.

Tarieven voor supervisie, intervisie, coaching en trainingen binnen bedrijven op aanvraag.

Ik ben aangesloten bij de LVSC en de NOBCO.